Ha szereted a kaprot, akkor ezt a levest feldobhatod vele. Íme a kapros pulykaraguleves receptje.
Hozzávalók:
- 1 csomó újhagyma
- ~500 g pulykaapróhús (combból)
- 2 db sárgarépa, kockákra vágva
- 1 karalábé, kis kockákra vágva
- 1 fehérrépa, kockákra vágva
- só, bors, pirospaprika
- 1 kis csokor friss kapor
- 1 kis csokor friss petrezselyem
- kókuszzsír
A kapros pulykaraguleves elkészítése:
- Az újhagymát futtasd meg a kókuszzsíron, dobd rá a húst és pár percig pirítsd.
- Add hozzá a kis kockákra vágott a zöldségek, majd öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje.
- Sózd, borsozd, paprikával is ízesítsd, és főzd puhára.
- A legvégén tedd bele a petrezselymet és a kaport.
Próbáld ki Te is a kapros pulykaraguleves receptjét!