Paleo ételek

Borscs leves

borscs leves
borscs leves

Borscs leves

A borscs leves egy nagyszerű étel, a céklának téli hangulata van, karácsonykor, de nem csak akkor kitűnő lehet. Íme a borscs leves receptje:

Hozzávalók a borscs leveshez

  • 1 nagy fej vöröshagyma, aprítva
  • 2 közepes cékla, hámozva, apró csíkokra vagy kockákra vágva
  • 2 sárgarépa, hámozva, apróra darabolva
  • ~250 g lila káposzta, laskázva, darabolva
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 2 evőkanál paradicsomsűrítmény



  • 3 db babérlevél
  • 1 kávéskanál egész szemes bors
  • 1 liter víz
  • fél citrom leve

A borscs leves elkészítése

  1. A kókuszzsíron futtasd meg a hagymát.
  2. Add hozzá a céklát, a sárgarépát,  a lila káposztát és kevergetve 6-7 percig pirítsd.
  3. Tedd hozzá a paradicsomsűrítményt, a babérlevelet és a borsot.
  4. Sózd meg, és öntsd fel az 1 liter vízzel, és főzd puhára a zöldségeket.
  5. Néhány csepp citromlével meghintve tálald.

Próbáld ki Te is ezt a borscs leves receptet!

borscs leves
Borscs leves

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com