Gluténmentes receptek Paleo receptek

Rántott máj gluténmentes panírban

rántott máj
rántott máj

Rántott máj gluténmentes panírban

Te is szereted a májat és szeretnéd kirántani, de nem akarod a hagyományos búza panírban? Tudatosan táplálkozol és nem akarsz étolajban tocsogó ételt a konyhádban? Akkor ez a rántott máj gluténmentes panírban recept Neked való. Köretnek pedig szinte bármilyen zöldséget javaslok (ami paleo  étrendbe is belefér), én itt sárgarépát, padlizsánt és zöld spárgát használtam. Íme a rántott máj gluténmentes panírban.

A rántott máj hozzávalói

  • ~200-300 g csirkemáj
  • szezámliszt
  • 2 tojás
  • gluténmentes panírmorzsa
  • kókuszzsír a sütéshez
  • köretnek: sárgarépa, zöld spárga, padlizsán

A rántott máj elkészítése a gluténmentes panírban

  1. Mosd le és tisztítsd meg a májakat, hagyd meg nagyobb darabokra,  nem úgy mint mikor resztelt májat készítesz
  2. Sózd meg a májat
  3. Vegyél elő 3 mélytányért és tedd az egyikbe a szezámlisztet, a másikba 2 felvert tojást, a harmadikba a gluténmentes panírmorzsát
  4. Először forgasd meg a szezámlisztbe, majd a tojásba, végül a panírmorzsába
  5. Egy mélyebb serpenyőbe tegyél kókuszzsírt, annyi ami félig ellepi és süsd ki a májakat aranybarnára
  6. Közben elkészítheted a köreteket is

Próbáld ki Te is ezt a rántott máj receptet gluténmentes panírban

rántott máj
Rántott máj gluténmentes panírban

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com