Gluténmentes rántott hús

Gluténmentes rántott hús
Gluténmentes rántott hús

Ugye Te is szereted a rántott csirkecombot? De már unod, hogy miután megetted még órákig kell emésztened és olyan nehéz lesz tőle a gyomrod? Nem szereted, hogy egy fél napot kell szellőztetni az olajszag után az egész lakást és ez a kellemetlen szag már szinte a bútorokba is beette magát? Akkor Neked ajánlom a következő receptet, ahol egy finom, de ugyanakkor egészséges gluténmentes rántott hús receptet mutatok be.

Hozzávalók:

  • 1 tálca, kb. 600 g csirkecomb
  • szezámmagliszt
  • 2 tojás
  • Éléskamra ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett lisztkeverék
  • kókuszzsír
  • paradicsom, kigyóuborka, saláta

A gluténmentes rántott hús elkészítése:

  1. Most meg a csirkecombokat és sózd meg,
  2. Tedd külön kis tálakba vagy tányérra a szezámmaglisztet, a felvert tojást és a panírmorzsát,
  3. Forgasd meg a húsokat először a szezámmaglisztben, utána a tojásban, végül a panírmorzsában, Érdemes egy két villát használni a művelethez, így viszonylag megúszod a koszolást,
  4. A serpenyőbe tegyél annyi kókuszzsírt, hogy kb. félig elfedje a húsokat és melegítsd fel! Ez nem éppen kókuszzsír kímélő recept,
  5. Süsd ki a húsokat a kókuszzsírban,
  6. Vágd fel a paradicsomot, kígyóuborkát, tedd hozzá a salátakeveréket.

Tálald a saláta mellé a csirkecombokat!

Próbáld ki Te is ezt a gluténmentes rántott hús receptet Te is!


Gluténmentes rántott hús
Gluténmentes rántott hús

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com