Fitt keto diéta receptek Ketogén receptek Paleo ételek Paleo receptek

Pecsenye kacsamáj sütése zsírban

pecsenye kacsamáj sütése zsírban
pecsenye kacsamáj sütése zsírban

Pecsenye kacsamáj sütése zsírban

Isteni finom kacsamáj kacsazsírban sütve. Ez az egyszerű étel kitűnő lehet egy hétköznapi ebédre is. Köretként pedig érdemes valamilyen savanyúsággal, esetleg édesburgonyával tálalni. Íme a pecsenye kacsamáj sütése zsírban.

Hozzávalók:

  • ~0,5 kg pecsenye kacsamáj
  • 200 g kacsazsír
  • köretként: párolt vörös káposzta, édesburgonya

A pecsenye kacsamáj elkészítése

Tisztítsd meg a májat, most le, vágd fel közepes darabokra, itasd le papírral

Tedd a kacsazsírt egy lábosba és melegítsd fel

Tedd bele a májat, és az egyik oldalukat süsd kb. 10 percig majd a másikat szintén kb. 10 percig

Ha elkészültek szedd ki szűrőkanállal, sózd meg és tálald

A maradék zsírt öntsd át egy kisebb tálba, hagyd kihűlni, később jó lesz valamilyen gluténmentes kenyérre kenve

Ez a pecsenye kacsamáj sütése zsírban, próbáld ki Te is!

pecsenye kacsamáj sütése zsírban
pecsenye kacsamáj sütése zsírban

Ezek is érdekelhetnek

Gluténmentes Karácsonyi Sütik Pop-up
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com