Szereted a chipseket de nem akarod a boltit fogyasztani? Készítsd magad a chipset zöldségekből, úgy hogy még egészséges, és diétás is legyen. Ebben a receptben a céklachips elkészítését mutatom be, úgy hogy extrán ropogós legyen. Íme a céklachips receptje:
A céklachips hozzávalói
- 1-3 db kis cékla
- só
- kókuszzsír
Az extrán ropogós céklachips elkészítése
- A céklákat tisztítsd meg, nem is kell meghámozni. Kis talpakat vágj nekik, hogy ne billegjenek és szeleteld fel őket kb.2 mm vastagságú szeletekre.
- A cékla szeleteket több részletben, forró kókuszolajban süsd át és tedd papírtörlőre.
- Végül, hogy extra ropogós legyen sütőpapírral bélelt tepsibe tedd át és 200C-os sütőben 7 percig süsd még a céklachipset.
- Legvégül sózd meg az elkészült céklachipseket!
Ilyen egyszerűen készíthetsz Te is egészséges nassolnivalót. Próbáld ki Te is a céklachips receptet!