
Paleo kaszinótojás
Közeleg az ünnep és nem tudod, mit készíts a vendégeknek? Szeretnél valami könnyűt, gyorsat és olyan ételt, amivel le is tudod nyűgözni a vendégeid? Íme, a paleo kaszinótojás receptje, amivel biztosan sikert aratsz.
Hozzávalók:
- 
5 db tojás 
- 
1 avokádó 
- 
só, bors 
- 
citrom leve 
- 
fűszerek ízlés szerint 
A paleo kaszinótojás elkészítése:
- 
A tojásokat tedd egy lábasba, öntsd fel vízzel, hogy ellepje mindegyiket. 
- 
Forrástól számítva 10 percig főzd. 
- 
Közben készítsd el az avokádókrémet. Vágd félbe az avokádót, kanállal szedd ki a húsát. Jól nyomkodd szét, fűszerezd, majd locsold meg a citrom levével. 
- 
Amikor a tojások megfőttek, tedd hideg víz alá, hűtsd le. 
- 
Pucold meg a tojásokat a héjától, majd vágd ketté és szedd ki a sárgáját. Ezt még keverd bele az avokádókrémbe. 
- 
A félbevágott főtt fehérjékbe halmozz bele az avokádókrémből, díszítheted pirospaprikával, chili porral. 
Fogyaszthatsz mellé valamilyen gluténmentes kenyeret és tálald szépen, ízlésesen. Az avokádó helyett pedig tölthetsz bele tormakrémet is!

🌿 Könyvajánló
Meríts inspirációt kiadványainkból – válogatott egészséges receptek, glutén, tej és cukormentesen (paleo barát) és szezonális ötletek egy helyen!

 







 
                         
                        