Egy finom hűsítő meggyleves ebédre vagy vacsorára, ami ráadásul villámgyorsan elkészíthető? Paleo módon elkészítve kókusztejszínnel. Még a fogyásban is segít, diétázoknak is kiváló.
Hozzávalók:
-
~450 g meggy (lehet fagyasztott is)
-
~1 liter víz
-
1 rúd fahéj
-
1 kk szegfűszeg
-
csipet só
-
2-3 ek eritrit
-
~100 ml kókusztejszín
-
kis citrom leve
A meggyleves elkészítése:
Rakd fel a meggyet a vízzel főzni. Ízesítd a fahéjjal, szegfűszeggel és az eritrittel. Főzd legalább 5-6 percig.
Ha már megfőtt a meggy, jól megpuhult add hozzá a kókusztejszínt és főzd össze vele.
A végén adj hozzá kis citromlevet.
Ha krémlevest akarsz belőle, egyszerűen csak turmixold össze.
Ennyi.
Lehűtve fogyaszd, kináld. Nyáron nagyon jól hűsít.
Próbáld ki Te is ezt a meggyleves receptet paleo módon!