Glutén és laktózmentes ételek Paleo ételek

Medvehagyma krémleves

medvehagyma krémleves

Szereted a medvehagymát? És a krémleveseket? Akkor készíts a medvehagymából krémlevest. Egyszerű és gyorsan elkészíthető ez a medvehagyma krémleves. 15 perc alatt el is tudod készíteni. Íme a medvehagyma krémleves receptje:

Hozzávalók:

  • 1,5 liter szűrt csontleves vagy víz

  • 250 g spenótlevél

  • 1 babérlevél

  • 1/2 tk. szerecsendió

  • só, bors

  • ~250 g medvehagyma (2 csokor)

  • kókusztej vagy tejszín

A medvehagyma krémleves elkészítése:

  1. Egy magas falú lábosban forrald fel a csontlevest vagy a vízet.
  2. Tedd bele a hozzávalókat, a medvehagyma kivételével, és kis félrecsapott fedő alatt főzd kb. 10 percig.
  3. Szedd ki belőle a babérlevelet, és add hozzá a medvehagymát kb. még 1 percig főzd. Turmixold össze.
  4. Ha krémesebbre szeretnéd adj hozzá kókusztejet vagy kókusztejszínt és úgy turmixold.

Próbáld ki Te is ezt a medvehagyma krémleves receptet!

medvehagyma krémleves
Medvehagyma krémleves

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com