Gluténmentes keksz recept – Gesztenyés, mandulás
Szeretnél egy finom mandulás, gesztenyés kekszet készíteni? Ez a keksz gesztenyelisztből és mandulalisztből áll, tömör és laktató. Ez a gluténmentes keksz recept.
A gluténmentes keksz recept hozzávalói (kb. 20 darabhoz)
- 100 g gesztenyeliszt
- 100 g mandulaliszt
- 50 g eritrit
- 4 tojás
- 4 evőkanál kókuszzsír
A gluténmentes keksz recept elkészítése
- A liszteket keverd össze az eritrittel, majd a száraz alapanyagokat add hozzá az előzetesen felvert tojásokhoz
- Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral, és egy-egy evőkanálnyi tésztát lapítgass el rajta.
- Tedd a tepsit az előmelegített, 160 fokos sütőbe, kb. 35-40 percre.
Ennyi az egész és kész is vagy vele.
Próbáld ki Te is ezt a gluténmentes keksz receptet! Ha pedig csak a mandulalisztből készült gluténmentes kekszet kóstolnál, arra is találsz receptet az oldalon.