Selymes és fűszeres almakrémleves diétásan. Melegen vagy hidegen is fogyaszthatod. Melegen igazán jó a hűvösebb napokra, hidegen pedig a forró nyári napokon eheted.
Hozzávalók:
-
4 db alma
-
1 egész rúd fahéj
-
3 szem szegfűszeg
-
1 rúd vanília vagy egy kis vaníliaőrlemény
-
5 db szegfűbors
-
1 kardamom
-
~50 g eritrit
-
~100 ml kókusztejszín
Az almakrémleves elkészítése:
-
Az almákat hámozd meg, és kockázd fel és tedd fel főni egy lábos vízben (annyi, amennyi ellepi).
-
Add hozzá a fűszereket és az eritritet.
-
Amikor az alma már megpuhult, tedd hozzá a kókusztejszínt és még főzd pár percig.
-
Turmixold össze és így egy szép almakrémlevest fogsz kapni.
Betétnek készíthetsz hozzá almachipset, tehetsz rá valamilyen sós magot, amit előtte lepirítasz.
Próbáld ki Te is ezt a finom almakrémlevest!