Fekete tőkehal isteni finom körettel, az endívia salátával, amire reszelt almát és pirított diót teszünk. Íme a fekete tőkehal receptje.
Hozzávalók
- ~250 g fekete tőkehal filé
- 1 db endívia saláta leveleire szedve
- 1 db közepes alma lereszelve
- 2 maroknyi dió
- só, bors
- kókuszzsír a sütéshez
A fekete tőkehal elkészítése az endívia saláta körettel
- Szedd szét az endíviát leveleire, kis csónakokat fogsz kapni. Én nyersen használtam fel.
- Reszeld le az almát és halmozd a csónakokra.
- Pirítsd le a diót, csak éppen, hogy megkapja, ne égesd oda. Ezt pedig tedd az alma tetejére.
- Sózd, borsozd a fekete tőkehal filét.
- Egy serpenyőben hevíts egy kis kókuszzsírt és süsd meg rajta a fekete tőkehalat. Pár perc alatt elkészül.
- Tedd az endívia csónakok mellé.
Próbáld ki Te is ezt a fekete tőkehal receptet!