Halburger gluténmentes lisztből készült házi buciban
Ha szívesen eszel halat, akkor ezt a street food ételt, a több halból készült halas burgert imádni fogod. Íme a halburger receptje.
A halburger recept hozzávalói (2 db halburgerhez)
- 2 halburger pogácsa – Javaslom a Panarini friss halburgerét, ami gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes, tartósítószermentes. Tokhalból, afrikai harcsából és szürkeharcsából áll. Ez egy egyszerűbb és gyors megoldás, de Te is összeállíthatod akár saját magad.
- kókuszzsír a sütéshez
- 1 kis fej vöröshagyma karikákra vágra
- kígyóuborka karikára vágva
- paprika, paradicsom, saláta
- 2 db glutémentes zsemle
A halburger elkészítése
- Süsd ki kókuszzsíron a halburger húst.
- Vágd ketté kb. háromnegyedig a gluténmentes zsemlét.
- Karikára vágd fel a hagymát, paradicsomot, kígyóuborkát.
- A zsemle aljára tedd a hagymát, rá a kisütött halburger húst. Tedd rá a paradicsomot, kígyóuborkát, salátát. Közben tegyél rá ízlés szerint paleo mustárt.
Ilyen egyszerű 🙂
Próbáld ki Te is ezt az egészséges halburger receptet. Lepd meg vele a családot, barátaid, ne szólj előre, hogy milyen hamburger húst raktál a zsemlébe. Azt se áruld el, hogy a buci is gluténmentes zsemléből van 🙂