Halburger házi gluténmentes buciban

halburger
halburger

Halburger gluténmentes lisztből készült házi buciban

Ha szívesen eszel halat, akkor ezt a street food ételt, a több halból készült halas burgert imádni fogod. Íme a halburger receptje.

A halburger recept hozzávalói (2 db halburgerhez)

  • 2 halburger pogácsa – Javaslom a Panarini friss halburgerét, ami gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes, tartósítószermentes. Tokhalból, afrikai harcsából és szürkeharcsából áll. Ez egy egyszerűbb és gyors megoldás, de Te is összeállíthatod akár saját magad.
  • kókuszzsír a sütéshez
  • 1 kis fej vöröshagyma karikákra vágra
  • kígyóuborka karikára vágva
  • paprika, paradicsom, saláta
  • 2 db glutémentes zsemle

A halburger elkészítése

  1. Süsd ki kókuszzsíron a halburger húst.
  2. Vágd ketté kb. háromnegyedig a gluténmentes zsemlét.
  3. Karikára vágd fel a hagymát, paradicsomot, kígyóuborkát.
  4. A zsemle aljára tedd a hagymát, rá a kisütött halburger húst. Tedd rá a paradicsomot, kígyóuborkát, salátát. Közben tegyél rá ízlés szerint paleo mustárt.

Ilyen egyszerű 🙂 

Próbáld ki Te is ezt az egészséges halburger receptet. Lepd meg vele a családot, barátaid, ne szólj előre, hogy milyen hamburger húst raktál a zsemlébe. Azt se áruld el, hogy a buci is gluténmentes zsemléből van 🙂

halburger
Halburger gluténmentes házi buciban

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com