Glutén és laktózmentes ételek Olcsó paleo receptek Paleo receptek Paleo receptek kezdőknek

Tormakrém almával és fahéjjal

tormakrém
tormakrém

Tormakrém almával és fahéjjal

Egy egyszerű mártás, amivel garantáltan kiűzheted a vírusokat a testedből.  Főtt és sült húsokhoz, de halakhoz is kiváló lehet a tormakrém egy kicsit felturbózva almával és fahéjjal. Waldorf salátához is felhasználhatod, akkor a fahéjat hagyd ki. Íme a tormakrém almával és fahéjjal

A tormakrém hozzávalói

  • 200 g alma
  • 2,5 dl kókusztej
  • 50 g reszelt torma
  • csipet só
  • 1/2 tk (frissen) reszelt fahéj

A tormakrém elkészítése

  1. Hámozd meg az almát, vágd ki a magházát, és darabold fel kb. 4×4 centiméteres kockákra.
  2. Tegyél egy lábosba kókusztejet az almadarabokkal együtt, add hozz a frissen reszelt tormát, a sót, a fahéjat.
  3. Mérsékelt lángon, fedő alatt forrald fel.
  4. Ha megpuhult az alma, botmixerrel turmixold össze az egészet.

Kész is vagy.

Próbáld ki Te is ezt a tormakrém receptet!

tormakrém
Tormakrém

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com