Tormakrém almával és fahéjjal
Egy egyszerű mártás, amivel garantáltan kiűzheted a vírusokat a testedből. Főtt és sült húsokhoz, de halakhoz is kiváló lehet a tormakrém egy kicsit felturbózva almával és fahéjjal. Waldorf salátához is felhasználhatod, akkor a fahéjat hagyd ki. Íme a tormakrém almával és fahéjjal
A tormakrém hozzávalói
- 200 g alma
- 2,5 dl kókusztej
- 50 g reszelt torma
- csipet só
- 1/2 tk (frissen) reszelt fahéj
A tormakrém elkészítése
- Hámozd meg az almát, vágd ki a magházát, és darabold fel kb. 4×4 centiméteres kockákra.
- Tegyél egy lábosba kókusztejet az almadarabokkal együtt, add hozz a frissen reszelt tormát, a sót, a fahéjat.
- Mérsékelt lángon, fedő alatt forrald fel.
- Ha megpuhult az alma, botmixerrel turmixold össze az egészet.
Kész is vagy.
Próbáld ki Te is ezt a tormakrém receptet!