
Sárgabarack krémleves
Szereted a sárgabarackot? Készíts belőle krémlevest, friss bogyós gyümölcsökkel, ráadásul főzés nélkül. Íme a receptje.
Hozzávalók:
- 
400 g sárgabarack 
- 
4 dl kókusztej 
- 
3 dl víz 
- 
fahéj 
- 
2-3 evőkanál xilit vagy eritrit 
- 
1 csipet vaníliaőrlemény 
- 
áfonya, szeder, ribizli, málna tetszés szerint a díszítéshez 
A krémleves elkészítése:
- 
Kockázd fel a sárgabarackot. 
- 
Öntsd hozzá a kókusztejet és a vizet. 
- 
Tedd hozzá a fahéjat, cukrot, a vaníliaőrleményt. 
- 
Turmixold össze. 
- 
Hűtsd le, majd a bogyós gyümölcsökkel meghintve tálald. 
Próbáld ki Te is ezt a könnyű nyári receptet! Nézd meg a többi gyümölcsleves receptet is a honlapon: Gyümölcslevesek

🌿 Könyvajánló
Meríts inspirációt kiadványainkból – válogatott egészséges receptek, glutén, tej és cukormentesen (paleo barát) és szezonális ötletek egy helyen!

 








 
                         
                        