Fitt keto diéta receptek

Tatár beefsteak

tatár beefsteak
tatár beefsteak

Tatár beefsteak – egy kis gurmet marha recept

A tatár beefsteak lényege a marha, és nem a fűszerek vagy a hagyma, így ezek nélkül is teljes élvezeti érteket lehet elérni. A klasszikus tatár beefsteak alapja a marhabélszín, ízesítéséhez dijoni mustár, tojássárga, apróravágott hagymaés kapribogyókerül hozzá, de van, aki tesz bele egy kevés konyakot is. Íme a tatár beefsteak receptje.

A tatár beefsteak hozzávalói

  • 250 g marhabélszín
  • 1 tojás sárgája
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 1 teáskanál sűrített paradicsom
  • só, bors, pirospaprika

A tatár beefsteak elkészítése

  1. Hámozz meg egy közepes fej hagymát
  2. Vágd fel a hagymát annyira apróra amennyire csak tudod
  3. Egy gerezd fokhagymát nyomj át fokhagymanyomón. Mindkét hagyma mehet bele a hús tetejére a tálba.
  4. Keverj el 1tk dijoni mustárt, 1tk sűrített paradicsomot, sót, borsot, 1kk piros őrölt piros paprikát, majd az egész tetejére egy tojássárgája.
  5. Jó alaposan keverd össze, tedd hűtőbe legalább 20-30 percre, de akár 1 napra is, hogy az ízek összeérjenek. 
  6. Kend rá valamilyen gluténmentes, paleo kenyérre.

Próbáld ki Te is ezt az egyszerű tatár beefsteak receptet!

tatár beefsteak
Tatár beefsteak

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com