|
Szereted a kigyóuborkát? Készíts belőle krémlevest kókusztejszínnel, kaporral. Üditő, hűsítő és még diétás is. Íme az uborkakrémleves receptje:
Hozzávalók (1 adaghoz):
-
1 közepes kigyóuborka
-
1 dl víz
-
kókusztejszín
-
néhány szál kapor
-
1 gerezd fokhagyma
-
só, bors
Az uborkakrémleves elkészítése:
-
Vágd fel az uborkát (meg is hámozhatod, én most nem tettem) és tedd egy kis vízzel egy turmixgépbe és pürésítsd.
-
Add hozzá a sót, borsot, a kókusztejszínt, a kaport és fokhagymát.
-
Újra kapcsod be a turmixot és turmixold le az egészet.
Kész is vagy.
Ízlés szerint megszórhatod valamilyen pírotott maggal, de ha diétázol akkor kihagyhatod.